Post by prisismasamins on Feb 3, 2022 8:36:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Kodē daudzus punktus ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
Garlaicīgi, vecākā versija bija daudz labāka un jautrāka. Lai ko viņi darīja, viņi sabojāja veco spēli. Ātrums bija pats jautrākais, taču viņi to noņēma kopā ar daudzām citām lietām.
Ļoti jauka spēle
Pārsteidzoši, patiešām jautri ieroči nemaksā dārgi, un es spēlēju nedēļu un man nav garlaicīgi
Forša spēle un lielisks laiks, taču biju vīlies, ka brīdī, kad man bija visi lielie ieroči, man beidzās spēle. Mīli cepuri. Visām spēlēm ir jāpievieno kaut kas līdzīgs. Pasteidzieties un uzrakstiet vairāk kampaņu katapultai 2 un strēlniekiem 2
Es atceros, ka pirms jaunākā atjauninājuma spēle bija jautra un aizraujoša, un tā bija līdzsvarota un godīga. Tomēr ar jauno atjauninājumu jūs salauzāt šīs spēles līdzsvaru, padarot to tā, ka, iešaujot kājā, lai nogalinātu cilvēku, ir vajadzīgas 3 bultas vai 2 šķēpi vai kas cits, tomēr šī funkcija neattiecas uz jūsu personu, tāpēc problēma. Kampaņā es atklāju, ka es nevaru nogalināt dubulto šķēpu, ja viens no viņiem neiešauj man kājā un nenogalina, kas nozīmē, ka man ir jāiztērē 50 krājumi.
Tā ir laba spēle. Izlīdzināšana bija nomākta. Daudz slīpēšanas. Reizēm ienaidnieks man iešāva ar galvu līmeņa sākumā. Reizēm viņi mani nekad nesita. Tā jutās kā spēle par uzvaru.
Lieliska spēle, man ļoti patika. Jūs iegūstat lieliskas prasmes un lokus, es to patiešām iesaku.
Ja es varētu novērtēt zemāku, es to darītu. Es samaksāju par paku "BEZ REKLĀMAS" !!! Kāpēc es joprojām saņemu ADS?! Tas ir smieklīgi, nelejupielādējiet šo spēli, jo, ja jūs to izdarīsit, jūs saņemsiet surogātpasta ziņojumus ar pastāvīgām reklāmām, kas padara spēli nebaudāmu! Pat ar saviem mikrodarījumiem, uz kuriem ir rakstīts "BEZ REKLĀMAS" !!
Atjauninājums sabojāja spēli. Lūdzu, atnesiet to atpakaļ. agrāk vajadzēja 2 bultas, tagad 3 bultas. spēle bija tīra un patīkama.
Atcerieties, kad spēles bija jautras... pirms tās ievietoja reklāmas pēc katra sasodītā līmeņa... 30 sekundes vai mazāk spēles ir vienādas ar 30 sekunžu reklāmu.
Lejupielādēt The Archers 2 - Stick Archer - Jaunākā Versija Android, Ko Izveidojis Burger Games Studio - "Archers 2 - Stickman Archer" Iznīcināt
lai nogalinātu citu loka šāvēju, ir nepieciešami tikai 2 sitieni, kāpēc manam strēlniekam ir jāmirst vienā sitienā, ja NPC var izdzīvot 2 sitienus un dzīvot līdz citam sitienam, kāpēc spēlē ir šķēpi, tā ir loka šaušana, nevis šķēpi, tāpēc kopsavilkumā jūsu loka šāvējam vajadzētu jāspēj izturēt 3 sitienus, un pārējiem NPC vajadzētu izturēt tikai 2 sitienus, jūs varat atbrīvoties no šķēpu veikala, nav jēgas, ka tas ir arī pārāk mants reklāmas vecītis 👎👎👎💩💩💩
Man patīk spēle, jo jūs varat izveidot līmeni tikai ar papildinājumiem, nevis iegādāties tieši. Tas, ko es vēlos izdarīt, ir norādīt EXP punktus, kas noved pie faktiskā varoņa izlīdzināšanas. Ir norādīts tikai dzīvība un mana spēks, bet exp punkti nerāda, tāpēc ir grūti mērķtiecīgi veidot
Šī spēle ir ok. Bet reklāma parādās pirms spēles sākuma, tas ir aizkaitināms
Kampaņa ir sarežģīta, ka šķiet neiespējama, un spēlē ir daudz reklāmu, kas paredzētas nelielai spēlei, un, visbeidzot, tā ir tik neglīta, ka jūs mēģināt atjaunot ar videoklipu.
Man patīk spēle, taču ir apgrūtinoši iegādāties spēles priekšmetu, kas apgalvo, ka likvidē reklāmas, bet tā nav.
Tas ir jautri, bet, tāpat kā daudzi cilvēki, esmu redzējis publicējam. Pēc noteikta punkta jūs gandrīz nevarat pārspēt līmeni. Ja būtu labāks veids, kā to līdzsvarot, tas būtu jauki.
Mans iepriekšējais vērtējums bija 5 zvaigznes, taču esmu spiests novērtēt šo lietotni atkārtoti. Šī būtu bijusi mana TREŠĀ reize, kad spēle ir pilnībā jārestartē, automātiskās saglabāšanas funkcija nedarbojas. Man bija jāmaina tālrunis, un, kad es lejupielādēju lietotni un mēģināju to ielādēt, tika apgalvots, ka nav saglabāti dati, es iztērēju TIK DAUDZ laika, spēlējot šo, paldies slots.
Tā ir lieliska spēle, ciktāl tā ir mehānika un izklaides vērtība, taču iespiestās reklāmas ir šausmīgas! Ņemot vērā, ka ir arī mikro darījumi un brīvprātīgas bonusu reklāmas, kā arī laika ierobežojumi (kurus var ignorēt ar mikro darījumiem), tas ir kā ideāls nekaunīgu F2P/P2W veida mobilo spēļu piemērs.
Šī, manuprāt, ir labākā nūju spēle, jo tā ir ļoti jautra, un jūs iegādājaties visas šīs bruņas un ieročus un cīnāties ar mazā bosa cīņu, un es iesaku šo spēli, ja kādreiz esat bezsaistē.
Kāpēc man būtu jāinstalē "jaunākā versija" tūlīt pēc instalēšanas? Vai jaunākā versija nebūtu instalēta? Pārāk daudz reklāmu, kas ir pārāk garas un ir KATRU LĪMENI! Spēles gaita nekonsekventa! Pieejamas labākas spēles, lai mazinātu vilšanos. Jūs pērkat uzlabojumus, un tas ir veltīgi. Pilnīgi neuzlabo spēļu pieredzi. Atinstalēts dažu dienu laikā
Sākumā tas ir jautri, bet galu galā grūtības kļūst arvien augstākas, kur jūs vairs varat progresēt. Pēc tam tas ir vairāk nomākts nekā jautri
Kad es instalēju šo spēli, bija ļoti grūti sasniegt 1. sezonas 46. līmeni, tad es to atinstalēju, bet pēc tam instalēju vēlreiz, tagad esmu 1. sezonas 26. līmenī, tagad es to atinstalēšu. Man tas ir apriebies
Labākā spēle jebkad, tiešām ir laika slepkava, kad jums ir garlaicīgi, un jūs varat spēlēt ar citiem.
Daudzām kļūdām vienu reizi es visu pārbaudīju, un mana precizitāte dažreiz ir ļoti vāja, lūdzu, izlabojiet to, un es varētu tērēt naudu par to
2,5, ja es varētu. Tas ir nedaudz jautri, bet progresēšana ir sāpīgi lēna. Monētas uzkrājas slinkā tempā, un veikalu cenas ir augstas. Lādēm ir SMEJAMI zems priekšmetu nomešanas ātrums, tikai sauja monētu un pārtikas. Es varētu būt daudz labāks.
Es parasti atsauksmes neatstāju. Es vēlos, lai tajā būtu kāda norāde par to, kur jūs zīmējat, piemēram, ekrāna kursorsvira. Esmu spēlējis spēles, kas nav balstītas uz loka šaušanu un kurām ir bijusi intuitīvāka loka šaušanas vadība. Skumji, ka atalgojums, lai uzvarētu, ir ļoti liels sliktas lietotāja kontroles dēļ. Ai dažreiz jūs iznīcina un dažreiz nesaprot, kā darbojas gravitācija, un viņi bez iemesla mainās, liekot grūtībām svārstās starp garlaicīgu un neprātīgu.
WAYYY ar daudzām reklāmām, līdz vietai, kur to gandrīz nevar atskaņot. Es spēlēju mazāk nekā 2 minūtes, un man jau bija 5-6 reklāmas
Maksājiet, lai spēlētu, lai spēlētu katru līmeni, jums ir jāizmanto augļi ekrāna augšējā labajā stūrī. Katrs līmenis patērē 50, sākot ar aptuveni 1000.
Ļoti laba spēle, mums ir nepieciešami jauni atjauninājumi, un jums ir jāpalielina kristāla jūdžu līmenis
Lieliska spēles problēma ir tikai tad, ja jūs skatāties dubultās monētas, un jūs nekad nesaņemat papildu monētas.
Laba spēle es šauji tākā minigans
Stulbums un viss
Oddbods Turbo Run 1.6.3 Mod nauda - APK Home
tas ir patiešām jautri, priekšnieki ir vienkārši, bet, man, ielieciet dažas jaunas bruņas, piemēram, dimanta bruņas.
Spēle ir laba, taču ar vadības ierīcēm ir grūti rīkoties. Bulta nekrīt pareizi. Pat zvaigznes iegūt ir grūti. Tāpēc man tas patīk
Jauka un smieklīga spēle 👍 man patīk, pēc tam ir grūti, bet šī ir spēle, kas man tik ļoti patīk, tāpēc es lūdzu palaist vēl šādas spēles, paldies
Lieliska spēle, taču vienā nogalināšanā nav daudz monētu, un ienaidnieki kļūst ļoti spēcīgi kampaņas laikā un bezgalīgajā režīmā. Bet, izņemot to, tā ir mana mīļākā spēle manā tālrunī. Es domāju, ka izstrādātājiem vajadzētu atvieglot labu lietu iegūšanu no lādēm. Es arī domāju, ka viņiem vajadzētu atjaunināt The Vikings un The Spearman, lai tie būtu līdzīgi The Archers 2. Vai arī uztaisītu The Vikings 2 un The Spearman 2. Lieliska spēle, 4 zvaigznes. Vai taisīsiet turpinājumus vikingiem un šķēpmanim? Lūdzu, padomājiet par to.
Padoms. Varat manipulēt ar jaunināšanas rezultātu, atkārtoti ievietojot vienumu slotā. Labi: jautra spēle (luptu lelles fizika). Var beigt nemaksājot, ja skatāties 1563425 sludinājumus (ja vēlaties visu nopelnīt, jums ir jābūt pravieša pacietībai un daudz brīva laika). Slikti: jaunināšanas un dārgakmeņu sistēma ir pārāk apgrūtinoša. Dažiem dārgakmeņiem ir jāveic simtiem gatavošanas darbību. Spēle ir pārāk nogurdinoša. Ir azartspēļu elementi (Boss atlīdzība tiek izvēlēta no 5 slēptām slotām. Ja jums nepaveicas, jums, iespējams, būs jāpārspēj priekšnieks 10+ reizes, lai nopelnītu visu aprīkojumu)
Laba spēle, taču, kā parasti, jūs nokļūstat punktā, kurā nevarat turpināt bez samaksas
Varētu būt forša spēle. Bet pārāk daudz piespiedu reklāmu. Tā ir vēl viena bezmaksas mārketinga lietotne. Notiek atinstalēšana.
1000 tiešsaistes spēles Arkādes MOD APK · Futbols Black Mini MOD APK · Stickman Wizard MOD APK · The
Vismaz 4 zvaigžņu spēle. Labs, jautrs, vienkāršs ar daudzām izmaiņām salīdzinājumā ar iepriekšējo. Diemžēl Facebook ir reklāmas. Es nodarbojos ar jebkuru sludinājumu, bet Facebook. Atbrīvojieties no facebook, un es paaugstināšu savu vērtējumu.
Es spēlēju šo spēli jau kādu laiku, un man tā ir patikusi gadiem ilgi. Tomēr, lūdzu, pievienojiet klasisko režīmu, kurā vienā piegājienā varat izmantot vairāku veidu ieročus, un vienmēr ir nepieciešami 2 ķermeņa šāvieni vai viens šāviens ar galvu.Turklāt, kad es izmantoju bezgalības šķēpu, es nepārtraukti mirstu, jo man metot man priekšā nokrita nejaušs gružu gabals. Lūdzu, izlabojiet to vismaz kampaņas režīmā.
Kāpēc jūs liktu spēlēt īstu spēli pēc tam, kad beigušies pārtikas punkti? Tā ir spēle ar nūju figūriņām. Cik, jūsuprāt, kāds maksās, lai to pabeigtu? Atinstalēt
pagriezties, lai atbloķētu sprādzienbīstamu šķēpu, ir grūti. Es ceru, ka jūs pievienosit veidu, kā tērēt monētas, lai atdzīvinātu
Lejupielādēt Ball Blast, Ball Blast APK ir uz refleksiem balstīta ... Jūs pārvaldāt strēlniekus no stickman Android spēlē The Archers 2 APK.
Laba spēle, taču, kā parasti, ar šīm spēlēm jūs sasniedzat punktu, kurā nevarat progresēt, nemaksājot par lietām.