Post by prisismasamins on Feb 3, 2022 8:26:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone hackowanie zasobów ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Nienawidzę tej aplikacji, proszę, czy możesz to zrobić jak w starej wersji.
Fajna gra, ale trudno o diamenty
Fajna gra tylko angela szybko się męczy
Ta gra jest bardzo dobra w koncepcji, ale są pewne problemy. Ta aplikacja wyczerpuje moją baterię w kilka sekund, nawet przy pełnym naładowaniu i gdy nie jest używana. Ponadto aplikacja namawia Cię do oglądania reklamy przez cały czas! To jest naprawdę denerwujące! Co dziwne, po zainstalowaniu oczy Angeli zaczęły pojawiać się na ekranie blokady. Niezadowolony i odinstalowany
Pobierz My Talking Angela Na Androida Od Outfit7 Limited - A singing, dancing fashion star from the makers of
Ale dlaczego ona ma trwaz na zdjęciu ja też nieraz, że ona ma mikrofon na trwazy
Szkoda, że jest tylko 10 książek
Nie graj w tę aplikację !!! Po tym, jak zagrałem w to po raz pierwszy, wszystko było w porządku, ale za kilka miesięcy ktoś oglądał, aby zobaczyć, jak Angela ogląda kogoś, więc usuń tę aplikację !!!!
To przyzwoita gra, chociaż jest za dużo cholernych reklam! NIE tak, jak ostatnio to zapamiętałem. Teraz są praktycznie 3 reklamy pod rząd. Nie warte.
Córka uwielbia w nią grać, ale powinien być sposób na przenoszenie gier między urządzeniami dla dzieci, które są przecież rynkiem docelowym! To straszne, że tak nie jest, a deweloperzy są niesympatyczni, gdy są o to pytani, ponieważ jest to celowa polityka. Jeśli nie chcą zezwalać na połączenie z Grami Google Play dla nieletnich, powinna istnieć alternatywna metoda eksportu/importu.
trochę głupie i nie polecam.
Nawiasem mówiąc, jest to dobra gra, więc daję jej 3 gwiazdki
To nie jest angela, na której dorastałem, wiem, że musisz aktualizować gry, ale to po prostu smutne, grając w tę grę, wiedząc, że nawet ta wersja się zmieni i kolejne dziecko będzie tęsknić za wersją, na której dorastało. Rozgrywka jest fajna, czasami może być bardzo opóźniona, ale ogólnie jest to dobra gra.
(Bardzo długo) Robię badania *mężczyzny lub kobiety*... Nie chcę z tego powodu zwariować, więc teraz robię badania i tak, jest wiele reklam... irytujących również są też filmy o tym mężczyźnie, więc jeśli zainstalujesz grę, pozwolisz komuś cię prześladować… Cóż… To szaleństwo, więc nie daj się prześladować tej aplikacji… Musisz albo zachować bezpieczeństwo, albo… zachować swoje dzieci bezpieczne, ponieważ narażasz się na niebezpieczeństwo... powodzenia z demonem! Nie instaluj.
ta gra jest naprawdę fajna i bardzo mi się podoba, jeśli któryś z was chciałby grać w nieskończoność to najfajniejsza gra w historii Mam dla niej dużo nowych ubrań
To dobrze, ale kot śpi bardzo szybciej
Ta gra jest fajna, naprawdę ją lubię, ale dałem jej 4 gwiazdki, ponieważ otwiera mój chrome i przekierowuje mnie do jakiejś aplikacji, prawie za każdym razem, gdy gram w tę grę, ale poza tym to świetna gra 👍
Super gra 5/5 ten kot jest taki słodki na początku pozdrawiam Krzysiek 😘😀
super gra
nieciekawe
Jest to gra, którą pokocha każdy, kto kocha koty, a powodem, dla którego przyznałem tej grze trzy gwiazdki, jest to, że jest zbyt wiele reklam, a czasami aplikacja zawiesza się i zaczniesz widzieć zamkniętą aplikację. Więc właściwie może potrzebować trochę więcej ulepszeń, a nie, że nie podoba mi się ta gra, podoba mi się tylko to, że jest za dużo reklam, a jeśli usuniesz reklamę, otrzymam pięć (5) gwiazdek
Moje dziecko cieszy się muzyką, podczas gdy moja gadająca angela tańczy, to jest niesamowite
My Talking Angela 5.6.0.2516 (Android) - dobreprogramy
My Talking Angela – Kim jest ? To nie jest żywą osobą, i niesamowite aplikacja dla Androida! Vospityvaj Angela i po nim, że nie miała żadnych potrzeb.
Gra fajna tylko jak wchodzę do garderoby, aby zacinać mi cały telefon i zabezpieczenie przywracania telefonu HTC pragnienie 12 jak naprawicie dam 5
Pobierz My Talking Tom Friends APK dla Android - Softmedal
Ja widziałam w moich rozmowach Angela zaczęła dziwnie przebłyskiwać niebieskie jak zasłoniać kamerę wskazującą na Angela patrzyła się w górę tam gdzie zatrzymam się
lubię tę grę! ale coś jest nie tak, kiedy kupuję koszulę i noszę ją, a następnego dnia nagle koszula znika, a moje pieniądze znikają i dziwnie się czuję, dlaczego przegrały? i chcę kupić jedzenie dla mojej gadającej Angeli, bo jest głodna, ale moje pieniądze zniknęły.. i dziękuję ☺
Uwielbiam tę grę, ale nienawidzę reklam, dlatego oceniam na 3
To naprawdę fajna gra. Ale zachowanie Angeli mnie denerwuje. Ta gra nie jest odpowiednia dla ludzi porywczych. Angela będzie ci przeszkadzać, dopóki nie dostanie tego, czego chce. Krok taneczny za 1 diament, blokuje się ponownie po około 24 godzinach i tak znika twój diament. Poza tym fajna gra. Byłbym szczęśliwy, gdyby strój 7 mnie wysłuchał.
Deweloper udostępnił niedawno nową odsłonę popularnej serii My Talking, która jest obecnie dostępna na Androida i iOS. Nowy tytuł nazywa się My
Zabieram Angelę do dodatkowych gramów.Dał jej 5 gwiazdek bo jest super.Jest częściowo częściowo płatna.Dla czego częściowo? .Polecam