Post by prisismasamins on Feb 3, 2022 8:20:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kod zlato ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Zato želim to igro pet zvezdic, ker je ta igra zelo dobra in ima veliko zabavnih dejavnosti in jo lahko igrate brez povezave, lahko igrate tudi na spletu in užival sem v igranju, kar pomeni, kot,। In ena stvar je bila tudi to, da mi je bilo všeč, ker če si bil nekdanji, potem lahko igraš, vendar ne pomeni, da ti je dolgčas, potem ga lahko uporabiš,। Vi ste vaša igra z aktivnostjo, mi smo ljudje,। To moraš poskusiti, adijo
Zdaj že dolgo igram in že od nekdaj se je odprlo novo območje od vrta zakaj?
Zelo dobra igra.
Igra je izboljšana in še posebej med čakanjem na nalaganje novih ravni. Užitek je igrati.
To je naj igra na 😀svetu!
Odkar sem prenesel to igro, se ne igra, samo se naloži in ustavi in res je dražeče najti rešitev za težavo, ne morem se več ukvarjati z njo, ker sem uporabil svoje podatke in ne deluje, prosim poiščite rešitev za to težavo sem videl iz drugih komentarjev, naredi tako, kot pravijo, da to večinoma popravim zdaj, to je vse, kar sem želel popraviti, res bom igro pravilno ocenil, ko bo težava odpravljena
Planet Televizija 1.11 APK for Android - A2ZAPK
Uživam v igri, zgodbi in grafiki. Vem, da bi vsi želeli zaslužiti s tem, vendar postaja predrago. Edini način, da presežete težje stopnje, je nakup in to postaja frustrirajuće. Razmišljanje o "selitvi iz dvorca"....Povečanje nagrad bi zagotovo koristilo!
Kot dejstvo, da obstajajo različne lokacije. Prosimo, prinesite nazaj 'pazite na več zavojev', tudi občasne dvojne točke enkrat na dan in si prislužite več točk za vredne kose, ki ostanejo po zmagi v igri.
Resnično obožujem igro. Moja edina pritožba je, da jaz, glavni lik, ne morem govoriti. Tiffany namesto mene vse govori in odloča. In ni mi všeč, kako moram ravnati s tipom Rex. Dobesedno me sovraži. Dobesedno je porabil tri zvezdice za zgodbo, da je naredil letake samo zanj, da bi vse letake vrgel na tla. Želim si, da bi obstajala možnost, da se lahko pogovorim z njim, ga vrnem iz hiše ali pa se ne ukvarjam z njim v celoti.
Definitivno je dobra igra za krajšanje časa, prav smešno je, koliko stvari moraš še narediti, razen da popraviš dvorec. Raje bi dokončal vse sobe in potem naredil vse dodatne stvari z ljudmi, da te zanima. Igranje s hišnimi ljubljenčki in pomoč ljudem pri ustvarjanju nereda je vse to mogoče storiti, ko je dvorec KONČAN!!!!!
Super igra je😡😍🤬🥳
Cunji
Uredu igra.
Po skoraj enem letu sem se vrnil, da preverim, ali se je ta igra izboljšala in manj gnusno frustrirajoča. Tako sem spremenil stopnjo iz 1 na 3. Opravil sem nivoje in dobil nagrade, ne da bi porabil nekaj stopenj. Za nadaljevanje igranja sem kupil 4 ure in 4500 kovancev. Porabljene vse 4 ure in pol kovancev, ki sem jih kupil na ravni 234. Zataknjen in nisem mogel več. Zdelo se mi je, da bi želel, da uporabim vse svoje kovance, da dvignem raven in srkam denar, da kupim več. Spreminjanje stopnje nazaj na 1.
Super igra👌
Generator MATCHINGTON MANSION: Kovanci In Zvezde Hack Prost!
POSODOBITEV: Odvisen sem od te igre, vendar to samo kaže, da sem mazohist! Stopnje so ZELO PRETEŽKE in ponavljanje istega znova in znova je tako frustrirajuće, da sem pripravljen nehati. Začel sem porabiti preveč denarja samo za minimalen napredek. Zasrkanje v nič drugega kot prikrito obliko iger na srečo. Potrebujem preusmeritev, vendar me je to v vseh pogledih stalo preveč. POZOR! Poskušam razumeti, zakaj se "razvijalci" še naprej odgovarjajo z istimi banalnimi odgovori, namesto da bi delali
Meni najljubša igra😘
Jaz ljubim to igro!!! To je čudovita igra 3. tekme s prikupno, smešno zgodbo in okrasno igro.
Generator MATCHINGTON MANSION: Kovanci In Zvezde 【Hack ...
Sem na nivoju 4685 ..... zaradi težav z nalaganjem na tabličnem računalniku in brez prave pomoči tehnične ekipe sem moral odstraniti in nato znova namestiti igro in nekaj časa je delovala v redu, zdaj pa se mi pojavi pojavno okno ponuja mi shranjeno igro 1. stopnje in trenutno igro tudi 1. stopnjo grrrrrrr
Izgubljeni napredek v igri. Moral sem začeti znova.... Še vedno mi je všeč ta igra. Zasvoji in zabavna. Bil sem na ravni 1460... Ja, postane težko, ampak tako zabavno je... Všeč mi je, da je vsaka raven drugačna, ne enaka.... Zelo uživam v tej igri. Tukaj ni pritožb.... Hvala Matchington Mansion Group.. 😊
Tretji dan na ravni 1000. dobite samo tri tekme. Zelo majhni ojačevalci. To ni težka raven. To je nemogoča raven s tem, kar vam dajejo razvijalci iger RIP OFF za igranje te ravni. To je še slabše, odkar igram to igro. Prijaviti jih je treba zaradi goljufije.
Superr za srostitev .
Nekatere stopnje so težke, vendar je igra dobra.
Kakšna zabava. Poskušam igrati misty, dnevne nagrade bodo prej ali slej zaslužile 10 $ na dan. kul. Ta igra ima mačko. Mijav in mislim, da je adorbal
zasvoji hitro delujoče.nekatere uganke nepoštene, ker niso rešljive. Uredi: Sprva sem mislil, da so težke stopnje spodbujanje nakupovanja žetonov, življenj itd. Vendar pa je moja nova ocena, da je to NAJZLOBODLJIVA računalniško podprta internetna igra, ki je zavita v "okrasitev in "življenje v graščini." Zagotovo vsako dekle sanje. Potrebujete 500 stopenj za napredovanje iz sobe in delate sedem dni zapored, da dokončate "težko" stopnjo, samo poveča tesnobo pri posamezniku. STARŠI POZOR prednajstniška uporaba
Igra je zanič, resno. Ne hodi po njihovem oglasu. Je tako počasen in nekatere naloge so nemogoče zaradi časovne omejitve. Če pogledate veliko sliko, je to precej neumno. Da bi pomagali tej piščanci obnoviti stari razpadajoči dvorec. RAZVIJACI SE NAZAJTE NA RISALNO PLOŠČO.
Full je dobra ker obnavlaš hišo in počitniško hišico tudi.🤩🤩🤩🤩
Obožujem to
Vredi igra ki pa zaahteva da kupis pripomocke no ja ce imas lahko das pa lepo se imejte srecno in veselo v novem letu
Po branju številnih pregledov vidim, da se soočam z isto težavo kot večina uporabnikov. Resnično uživam v igri. Pred kratkim, po kar nekaj posodobitvah, se igra zaplete. Naredim potezo in dobesedno naredi popolnoma drugačno potezo. Zdi se, da porabim toliko časa za igranje in podajanje nivojev, a kljub temu dobim tako malo v zameno. Zmagal sem na več ekipnih tekmovanjih z uvrstitvijo od 1. do 3. in nikoli nisem prejel nagrad. Pogosto zmagam in dobim skoraj nič v kovancih! Žal moram reči, da moram najti nekaj novega!
Oglasi ne delujejo ves čas pravilno
Dobro, vendar se nekatere ravni ne naložijo do konca in so prikazane vse črne
Podabna je husescapes samo da je bolj punčkasta. Naložte si obe.👍